Taş Plak

Plaklar gibi dönüyorum , kendimi tekrar etmek küçükken başladığım ve sonu gelmeyen para koleksiyonum gibi. Her defasında başa dönmek sıkıcı gelsede bir yerden sonra saniyenin binde birinde bir plak takılması rahatsız eder. Yazdığım konuların yelpazesi düştükçe yazmaya olan inancım azalıyor. Aynı ilaç ne kadar süre kullanılabilir ki ?

Kendi sorunlarımı yazmaktan evrensel konulara zaman ayıramıyorum. İnsanlar neden benim dertlerimi kaleme alış şeklimi okumak istesin ki dimi. Elbette bir şeyler yazıyorsam okunması için yazıyorum . Sadece bana iyi gelen yazılarsa taslaklarımda yerlerini muhafaza ediyorlar.

Sana gelmem gerekirse sorunumuz mutsuz olmak güvenememek sevgimizin karşılığını alamamak toplum olarak güvende hissedememek ortak paydalarımızdan en küçüklerinden , bu payda yalnızlıkla genişletildiğinde ise toplumda mutlak hakim kitleye yaklaşık ulaşmış oluyoruz.

Gerçek , doğru , hakikat.. Peki bunlar nedir ? Senin için ne ifade ediyor ayrıntılı düşünmen için elbette zamanın var . Nasıl bir bağ kurarsın aralarında . Ev ödevini de verdikten sonra bir kaç konuda fikrimi sunmak isterim.

Yıllardır aylardır belkide bir kaç gündür yalnızsın belki terk edildin belki terk eden sen oldun ama arkadaş çevren tek bir cümle kurdu "sana göre değildi" yada " gerçek aşkı bulucaksın" veyahut "seninde sevebileceğin , seni sevebilecek biri çıkıcak karşına" türevleri mevcuttur .. Not : Eğer arkadaşın bu gibi cümle kurmuyorsa bağını koparabilirsin öyle arkadaş mı olurmuş.

Gerçeğe dönücek olursak muhtemelen bulamayacaksın. Evet evet karşına ruh eşin çıkmayacak. Ne mi olucak anlatayım. Karşına çıkan seni beğenen yada senin beğendiğin bir şeyler paylaştığın insana ruh eşinmiş , arkadaşlarının bahsettiği son umudunmuş gibi davranıp seviceksin bu hataya düşeceksin. Biter yada bitmez bilinmez ama bitince bu değilmiş zaten diyip yeni hazine haritalarına merak salıcaksın. Ne mi yapman gerek . Dışarı çıkıcaksın . Öyle oturduğun yerden hayatının aşkını bulmak olmuyor . Bize gelişi ne ki zaten .. Kendine bak bi . Şu halinden kurtul. Kendini topla . Dumanı titreyen sigaranı atmosfere bırak odana değil.Efkarlı damar müziklerin yerini hareketli ritimlere bırak kendini yeni insanlarla tanışırken bul. Güzel günlerin olacak ama kötü günlerinde olacak bu bilinci kaybetme sakın. Tek temennim ömrün ölümünden uzun olsun..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Işıkları En Son Çıkan Kapatsın

İceberg

23